Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friss topikok

HTML


Rózsaszín babaszoba

2015.03.12. Címkék: baba lakberendezés interior gyerekszoba

Ez a babaszoba egy tüneményes kislánynak készült. Talán jó példát mutat ez a terv azoknak, akik nem hisznek abban, hogy van fantázia a rózsaszínben. Nem elcsépelt a szín, sőt számomra ez az igazi álomszoba, szívet-lelket megszólító finomságokkal.  

2.jpg

 

Meghívásos pályázati terv (Mandaline)

2014.04.01. Címkék: építészet saját terv

csm_pm_14.jpg

Csillagjós belsőépítész: A Skorpió otthona

2013.11.16. Címkék: asztrológia lakberendezés

A Skorpió (október 24. – november 22.) otthona varázslatos, érzelmekkel teli, visszahúzódó, rejtőzködő.

Befelé forduló jelleme megkívánja, hogy otthonát elrejtse a kíváncsi szemek elől. Szenvedélyes gyűjtő, de nem tűri a kacatot, ragaszkodik a tárgyakhoz, vásárláskor érzelmi alapon dönt, a valós érték kevésbé érdekli. A biztonság és az élmény fontosak számára, saját világa mozgalmas, kalandos, rejtélyes.   

a_1.jpg

Csillagjós belsőépítész: A Mérleg otthona

2013.10.14. Címkék: asztrológia lakberendezés

A Mérleg (szeptember 24. - október 23.) otthona légies, előkelő, elegáns. Akár hivatásszerűen érintett a Mérleg jegy szülötte a lakberendezés, belsőépítészet, vagy ruhatervezés, design területén, akár nem, mesterien bánik a színekkel, formákkal. Az eklektika művésze, nála jobban senki sem tudja összeilleszteni az egyénként egymástól messze álló dolgokat, színeket, bútorokat.  

[Nagyobb képekért kattints a képekre!]

merleg1_0.jpg

Csillagjós belsőépítész: A Szűz otthona

2013.09.08. Címkék: asztrológia lakberendezés

A Szűz jegy (augusztus 24. - szeptember 22.) egyet jelent az ősszel, az aratással, a munkával. Kritikus, öntudatos, precíz, kiváló ismerője a számoknak, intelligens és mértéktartó személyiség. Nem tűri a rendetlenséget, mindene a praktika, és elvárja, hogy a gépek pontosan működjenek, a bútorok pedig pontosan úgy szolgálják ki ahogy azokat tervezték. Szeret elmélyülten dolgozni, akár ha csak hobbijának él ott, de otthonában egész biztosan találunk egy sarkot, egy műhelyet, vagy egy dolgozó szobát. Imádja a papírt, a könyveket, mindene egy saját könyvtár.

v1.jpg

Csillagjós belsőépítész: Az Oroszlán otthona

2013.08.08. Címkék: asztrológia lakberendezés

Az Oroszlán (július 23 - augusztus 22), legfontosabb tulajdonsága, a büszkeség. Önmagában való rendíthetetlen hite, nemessége, nagyravágyása otthonában is megjelenik. A luxus, kifinomult ízlés, a pompás terek, mesterek által készített bútorok, fényűző kiegészítők jellemzik. Bár fontos számára az érték, de nem kötődik tárgyai múltjához, így lakását csak akkor díszíti egy műalkotás, vagy egy design bútor, ha amúgy beleillik az őt körülvevő ragyogásba. Képes minimális eszközökkel is elérni, hogy a tér, amit birtokol kifejezze személyiségét, tekintélyét. Életterülete a nappali, a szalon, a vendégfogadás terei, és természetesen a kényelem magas fokán a hálószoba.

leo_1.jpg

Fiú szoba tetőtérben - sci-fi üzemmódban

2013.08.04. Címkék: 3d interior gyerekszoba saját terv

Tetőtéri terveimhez csatlakozik harmadikként, ez a fiú szoba, melynek tematikája a sci-fi filmek világa. Színei igazán fiúsak, kék, sárga, zöld, narancs, szürke. A ferde fal stencilezéssel festett mátrixot kapott, illetve a másik falon tapétával sötétebb árnyalatban jelenik meg ugyanez a minta. A berendezés a tanulási, alvási és vendégfogadási funkciókat is kiszolgálja.

gyerekszoba_tetoter_fiu_03.jpg

Csillagjós belsőépítész: A Rák otthona

2013.06.30. Címkék: asztrológia lakberendezés

Elkezdődött a Rák hónapja (június 22 - július 22), lássuk milyen a Rák otthona. Az Rák jegyűek alaptulajdonságai: érzelmes, intuitív, gondoskodó, érzékeny, rejtőzködő. Otthona barátságos, családi fészek, ahol rengeteg a tárgy, a kényelmes szék és fotel, melegséget és befogadást sugároz. Rengeteget foglalkozik lakásával, imádja azokat a bútorokat, amelyeknek története van. Nem értéke alapján szeret egy polcot, vagy egy vázát, sokkal inkább a hozzá fűződő események határozzák meg kötődését. Legfontosabb életterülete a gyerekszoba, hiszen egy Rák számára a család védelme, szolgálata mindenekelőtt áll.

rak2.jpg

Csillagjós belsőépítész: Az Ikrek otthona

2013.06.01. Címkék: asztrológia lakberendezés

Ikrek havában jár a Nap, így járjuk körbe most az Ikrek otthonát. Az Ikrek alaptulajdonsága, hogy levegős, mozgékony, szélsebesen közlekedik, imád beszélni, ő az aki látja a rendet a káoszban. Otthona világos, szellős, színes, karneváli és végtelenül vidám. A kommunikáció megszállottja, az utazás szerelmese, örökmozgó, ezért lakásában is csak a falak vannak biztonságban. 

nappali3.jpg

Mandaline terv a MachTech kiállításon: M + E stand

2013.05.26. Címkék: 3d render saját terv

Az M+E Kft. MachTech (Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, 2013.05.28 -31.) kiállításán épülő standjának tervei. A stand kivitelezője a Nordeco  

me_12.jpg