Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friss topikok

HTML


Csillagjós belsőépítész: Az Ikrek otthona

2013.06.01. Címkék: asztrológia lakberendezés

Ikrek havában jár a Nap, így járjuk körbe most az Ikrek otthonát. Az Ikrek alaptulajdonsága, hogy levegős, mozgékony, szélsebesen közlekedik, imád beszélni, ő az aki látja a rendet a káoszban. Otthona világos, szellős, színes, karneváli és végtelenül vidám. A kommunikáció megszállottja, az utazás szerelmese, örökmozgó, ezért lakásában is csak a falak vannak biztonságban. 

nappali3.jpg

Állandóság számára nem létezik, percek alatt alakítja, rendezi át a tereket, újabb kreatív ötleteinek adva helyet. Emiatt a gurulós szék, vagy asztal kimondottan Ikrek találmány, ahogy az összecsukható székek, alakítható kanapék, a könnyen mozgatható tárgyak, kiegészítők is. Alapszínei a pasztell sárga, kék és zöld, a galamb szürke, a fehér. Kiegészítő színei a pink, ciánkék és a sárgák.

További képek, írások az Ikrek jegyhez: AMIO és Az Ikrek világa

halo.jpg

Kedveli a mintákat, csíkok, hullámok, virágok, pöttyök formájában.

gyerek.jpg

furdo.jpg

Az Ikrek jegy szülöttei a közlekedés minden formáját szeretik, ám ha a szabadságra mennek, igyekeznek minél több időt a szabadban tölteni. Imádnak szabadon gurulni görkorcsolyával vagy kerékpáron, lehetőleg minél népesebb baráti társasággal. Otthonában nyáron a kisebb kert vagy terasz a szórakozás helye, igyekszik tehát felszerelni minden földi jóval azt, hogy akár egy egész vendégsereg fogadására is alkalmas legyen.

sport.jpg

 

források:

f&f home
ebay
homeanddesign
devianart
elledecor
achica
ikea
butlers
asyoulike

komment

süti beállítások módosítása