Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friss topikok

HTML


Mandaline terv a Construma 2013 kiállításon: Zalakerámia

2013.04.06. Címkék: kiállítás stand saját terv

A Zalakerámia 2013-as Construma (április 10-14.) kiállításán épülő standjának megtervezése volt a feladatom, azon a pályázaton, amelyen a Nordecoval közösen indultunk, és végül megnyertük azt. A kiállítási stand kivitelezése a Nordeco sokéves tapasztalatának köszönhetően hűen követi a tervet, és reményeim szerint a kiállítás közönségét is lenyűgözi majd a végeredmény.

1.png

A stand alaprajza:

ZK_CONSTRUMA_LAYOUT_PLAN_02.jpg

Koncepcióm alapja, hogy olyan épületszerű standot készítsünk, amely kifejezi a Zalakerámia termékeinek emberközeliségét, sokféleségét, és a kívánt enteriőröknek szép, feltűnő hátteret biztosít. A díszletszerű házelemek külső felületére, mint épület tetoválások, a Zalakerámia saját felnagyított motívumai kerültek, belső oldalakon pedig a kiállított csempék. A falakra csempéket utánzó nyílásokat, ablakokat terveztem.

0.png

A stand felett világítás és dizájn elemek is megjelennek, egy nagy Zalakerámia kocka és 30 darab csillogó, korong, amely szintén a logót viseli, és mivel damilon függenek majd, a légáramlatokban szépen forognak, mozognak majd jó magasan a stand felett.z.jpg

4.png

3.png

2.png

5.png

8.png

6.png

7.png

9.png

10.png

11.png

A kivitelezés elkezdődött. A munkáról készített videó a Nordeco facebook oldalán elérhető. És itt egy újabb videó.

A Nordeco műhelyében a stand elemei:

f9.jpg

f10.jpg

A helyszín. A világítás és a Zalakerámia kocka már a helyére került.

f3.jpg

f1.jpg

f8.jpg

Épülnek a falak:

f2.jpg

f5.jpg

f7.jpg

f6.jpg

f4.jpg

Sok munka van még a befejezésig, a rózsaszín alapozásra még felkerülnek a színek, minták, de már most is nagyon szép, monumentális a stand.

Az építkezés képeit a Nordeco készítette.

komment

süti beállítások módosítása